maanantai 19. joulukuuta 2016

Älä äänestä enää Sauli Niinistöä !!!Sauli Väinämö Niinistö mainosti olevansa työväen Presidentti. Siinäkin valehteli aivan silmää räpäyttämättä. Tyhmät sokeat ymmärtämättömät ja kuurot häntä äänestivät, firmojen omistajat hänen vaalikampanjansa maksoi ja niissä on epäselvyyksiä. mitä lissukat ei halua tutkia. Ei ainakaan heti.

Niinistö ei ole millään tavalla Kristitty, mutta on niin härski, että toivottaa ihmisille Jumalan siunausta Jos olisi hereillä oleva omatunto ei tuota pystyisi sanomaan. Kun kaikessa muussa toimii Jumalan sanan Raamatun vastaisesti.Sauli Niinistö häpäisi äitinsä tämän kuolinpäivänä. Sortui haureuteen alaikäisen kummityttönsä kanssa. Ajoi lastensa äidin itsemurhaan. Ajoi koko Suomen kärsimykseen jo toimiessaan valtiovarainministerinä (1995). Hän valehtelee ja sanoo vääriä todistuksia lähimmäisistään Nyt presidenttinä vasta hänen pimeä puolensa on tullut esille. Sauli Niinistö on rikkonut Jumalan tärkeintä kymmentä käskyä.
 

Niinistön valinnan jälkeen on Suomi syöksynyt lamaan. Sauli Niinistön ongelma on sivistymättömyys, tyhmyys, huono ulosanti ja jääräpäisyys. Hän ei osaa hoitaa presidentin ja Suomen poliittisia tehtäviä. Kierre on katkaistava ja Sauli Niinistö siirrettävä syrjään presidentin tehtävästä.Suomalainen ole viisas äläkä äänestä enää Sauli Niinistöä jos hän ahneen pikkurouvansa kiukuttelun takia asettuisi vielä ehdolle 2018 vaaleissa .Hän on jo liian iäkäs toimimaan presidenttinä. Suomen suurin mätä on Sauli Niinistö presidenttinä.