torstai 15. joulukuuta 2016

10 syytä olla äänestämättä Sauli Niinistöä !!!

Suomen kansalaiset! Täältä voitte lukea mitä mätää Sauli Niinistön taustoista löytyy!

Nämä asiat salattiin 2012 Sauli Niinistöstä viime vaaleissa 2012, asiat jotka olisivat vaikuttaneet vaalitulokseen eikä häntä olisi valittu! 

Pitäkää huoli että olette tietoisia näistä asioista jatkossa siis totuuden Sauli Niinistöstä!

1. Sauli Niinistö myi 90-luvun lama Suomen suurimmat kärsijät pilkkahinnalla Aktiv Hansa koronkiristäjäfirmalle ikuisiksi velallisiksi kun olisi voinut heidät myös pelastaa, herraa vaan ei kiinnostanut.

2. Sauli Niinistö on kylmäverinen maanpetosmies hänen ajamansa politiikka tuhosi kokonaan satojentuhansien ihmisten elämän ja vaurioitti sekä rampautti kymmenientuhansien ihmisten elämää. Myös näiden ihmisten läheisille hänen tekonsa ovat aiheuttaneet paljon tuskaa ja kärsimystä. Hän ei ole mitenkään ottanut vastuuta teoistaan. Niinistö ei ole kantanut vastuutaan tuhansien Suomalaisten elämän kurjistamisesta sekä saattamisesta ennenaikaiseen hautaan

konkreettinen tausta katso tästä klikkaamalla kiitos

3. Sauli Niinistö on konkurssikypsän Sanoman mies, tilivelvollinen Sanomalle mielistelijä ja omahyväinen lipoja sitä mutta omasta vapaasta tahdosta. Niinistö maksaa lehdet ja television julkaisemaan ylistäviä kehuja itsestään eivätkä ne sellaiset Niinistön oma kehut vastaa todellisuutta.

Tilanne tänään 2017, katsokaa ympärillenne ja ymmärrätte että tälle maalle on tapahtumassa juuri se paha minkä Sauli Niinistö on halunnut tapahtuvaksi. 

Sauli Niinistö ei ole saanut presidenttinä mitään konkreettista hyvää aikaiseksi, pahaa hän sen sijaan tekee presidentin tehtävässä sillä hän ei osaa hoitaa presidentin ja Suomen poliittisia tehtäviä.

Niinistön ongelma on sivistymättömyys, tyhmyys, huono ulosanti, jääräpäisyys, hän ei opi asioita eikä siksi ymmärrä mitä työtä hänen pitäisi presidenttinä tehdä. 

Sauli Niinistön elämä politiikkona on perustunut pelkkään pahaan. Valtiovarainministerinä hän ajoi Suomen EU-petokseen ja aiheuttaen sadoille tuhansille suomalaisille kärsimyksiä. Jotain Sauli Niinistön pienestä sielusta kertoo myös se että hän katsoi kannattavaksi potkia jo maassa makaavia päähän, hän poisti jopa yksinhuoltajilta yksinhuoltajien vähennykset. Hän ei aja Suomalaisten etua. Hänelle suomalaiset ihmiset ovat pelkkää materiaa.

Suomalainen kysy itseltäsi miksi Sauli Niinistöä pitäisi vielä äänestää? Ei ole mikään pakko äänestää enää vanhusta joka kuuluu syrjään presidentin tehtävistä.

4. Sauli Niinistön salasuhde pikkutyttöön jonka alisti kanssaan haureuteen tämän ollessa vielä alaikäinen. Nyt kun tyttö (Jenni Haukio) on aikuinen niin riistää tämän naisen ainoan kunnian olla äiti alistamalla tämän valevaimokseen ja escortiksi juhlatilaisuuksiin konkreettinen tausta tästä klikkaamalla 

Niinistön ja nykyisen puolison Haukion avioliitto siis ei ole kristillisiä arvoja noudattava terve avioliitto vaan aivan jotain muuta nimittäin Haukion käyttövoima Niinistöön on pelkkä mainos ja raha, eikä Haukiokaan merkitse Niinistölle muuta kuin olla näyttelyesine edustustilaisuuksissa, narsistin suojakilpi tasapainottamassa Niinistön rosmon mainetta

5. Sauli Niinistö ei kunnioita ihmiselämää ihmiset ovat hänelle pelkkää materiaa!
Ei myös elämän tärkein nainen, oma äiti jolta on saanut suurimman lahjan elämän merkinnyt Niinistölle mitään. Niinistö pisti juhlaksi äitinsä menehtyessä. Ainoastaan henkisesti epävakaa ihminen voi päästää sellaista naurua ja hyväntuulisuutta kuin Niinistö samana päivänä kun on saanut tiedon että elämän tärkein ihminen äiti jolta on saanut elämän on menehtynyt.

konkreettinen tausta tästä klikkaamalla:6. Sauli Niinistö sumuttaa Yle-Kokoomuksen kanssa suomalaisia minkä kerkeää.
lähde sosiaalinen media tässä katso klikkaamalla

7.Sauli Niinistö on pelkkä puheukko eikä mikään presidentti. Oman aikansa Uuno Turhapuro. Myötäilee sanomisiaan mielistellen miten sylki suuhun tuo. Miehen kannat ja mielipiteet vaihtuvat sitä mukaa kun vaihtaa alushousujaan, mielistelee ja peruu sanomisiaan ainoastaan saadakseen huomiota ja lipoakseen äänestäjiä. Miehen henkinen epävakaus ja epärehellisyys jo puoltaa sitä lausuntoa että hän on kyvytön toimimaan presidenttinä.

tausta konkreettinen fakta tästä klikkaamalla

8. Sauli Niinistön psyyke ei kestä presidentin tehtävän vaatimia henkisiä paineita
Tässä lääketieteen lisensiaatin lausunto klikkaa ja lue myös tästä alhaalta


Niinistön toimista on havaittavissa voimakkaasti jo NYT vakavia deluusioita ja muun muassa seuraavia diagnooseja aivan ammattikielellä:
hypomania F32
narsismi F 60.8
harhaluuloisuushäiriö F22
rajatilapersoonallisuus F 60.3 (persoonan epävakaus)

Edellämainittujen diagnoosit lähentelevät aina skitsofreniaa, ja taudinkuvan kehittyessä (ja vain kehittyessä sillä Niinistöltähän puuttuu se presidentin perusominaisuus eli paineensietokyky) hän olisi valmista kauraa mielisairaalaan ja eläkkeelle viimeistään 2020.

9. Sauli Niinistö on itsekin todistanut nyt viiden vuoden aikana soveltumattomuutensa presidentiksi. Katso aiheesta wordpressiltä täältä klikkaa tästä

10.
Sauli Niinistö ja Jenni Haukio vahingoittavat järjestelmällisesti presidentin instituutiota. Niinistön ja Haukion avioliitto on Suomen läpinäkyvin lumeavioliitto, taustoja sosiaalisesta mediasta 

katso klikkaamalla tästä 

Niinistö on romuttanut täydellisesti Suomen presidentin uskottavuuden ajaen presidentin valtaoikeudet minimiin. Oman aikansa Uuno Turhapuro vetää vielä uimaan puolisonsakin tärvelemään täydellisesti presidentin statuksen, jonkinlaista siveellisyyttä olisi toivonut Jenni Haukiolta sillä presidentin puolison tehtävä ei ole toimia esimerkiksi seksiobjektina lue juoruja tästä 

tai pidättäytymistä leimautumasta rikollisen yhdistyksen "kunniapuheenjohtajaksi"  lue tästä klikkaamalla Haukion kytkennät rikoksesta ja vielä tuoreeltaankin tuomittuun yhdistykseen. 

Nuo jos mitkä vahingoittavat presidentin instituution uskottavuutta


Suomalainen ole järkevä älä äänestä enää Sauli Niinistöä. Sauli Niinistön ainoat konkreettiset meriitit presidenttinä ja elämässä ovat ainoastaan pahuus,insesti,maanpetokset,talousrikokset sekä Suomen vahingoittaminen.