sunnuntai 11. joulukuuta 2016

SAULI NIINISTÖ "TIME SAY GOODBYE"
                      06.12.2016. Sen todisti. Sauli Niinistön fysiikka vetelee viimeisiään, psyyke on murentunut jo moneen kertaan. Paineensietokyky pettänyt ja oma kummityttö/vale vaimokin haluaa ottaa etäisyyttä.

Niinistön naama oli kuin katkaravulla punaisena, mies äyski ja tiuski toimittajille entistä kiivaammin, entistä pontevammin. 

Hän on jo vanhus. Hän käy jo ylikierroksilla eikä hänen puheissa saati teoissa ole ollut enää viime aikoina mitään järkeä.

Ylimeikattu Jenni Haukio puolestaan korosti jo kuoriutuneena naisellisuuttaan ja viestittäen sen mitä elämältään haluaa. Sitä mitä Sauli Niinistö ei hänelle enää pysty rahalla korvaamaan.

Hän haluaa kunnolla munaa, posket punaisiksi ja äitiyden onnen. Naisen suurimman kunnian.

Sauli Niinistö ei tätä hänelle pysty enää antamaan.

Pariskunnan tiet alkavatkin jo erkaantua. Jenni Haukio ei halua lähteä enää esimerkiksi Niinistön mukaan maakuntiin ensi vuonna.

Suomen kansalainen, ole armollinen ja auta Sauli Niinistö vihdoin eläkkeelle. 

Älä yksinkertaisesti äänestä häntä enää jos hän asettuu vielä ehdolle seuraavissa presidentinvaaleissa. Hän on sokaistunut valtaan eikä hän itse ymmärrä tilannetta. 

Autetaan häntä vihdoin niin että pidättäydytään me kaikki Suomalaiset kerralla hänen uudelleen äänestämisen suhteen jos hän ehdolle vielä seuraaviin vaaleihin tulee. 

Ainoa mitä vanha mies Sauli Niinistö enää tarvitsee on lepoa ja eläkkeen 

Suomen tappio on mätä Sauli Niinistö presidenttinä. 

Katso taustoja,lähde sosiaalinen media linkki tässä ole hyvä